Skip to main content

AW Seminar

Varför göra en WordPress-plugin?

Open source bygger ju på bidrag till koden, men vad krävs egentligen för att bidra och få användare? Under kvällen går vi igenom de grundläggande stegen för att skapa och få ett wordpressplugin publicerat. 

Ola som tar oss igenom det kommer också att prata om sin erfarenhet av pluginutveckling i WordPress. Vi kommer gå från det första pluginet han gjorde när han var ny i WordPress-världen, som designer och utan någon större programmeringserfarenhet. Till hans senaste projekt nu med 12 års erfarenhet av webbutveckling i ett WordPress som också har förändrats genom åren.

Diskussion: 
Att utveckla ett plugin går att göra själv, men magin startar när man möts. Kan vi sätta Malmö och Skåne på kartan för utveckling ihop? 

Speaker:

Ola Eborn - är en erfaren webbdesigner/webbutvecklare som drivit eget företag, Eborn Interactive, sedan 2011 där han utvecklar skräddarsydda hemsidor och andra webblösningar i WordPress till olika företag. Han arbetar dels med egna kunder men samarbetar även med ett antal kommunikationsbyråer i Malmö och hjälper dessa med hemsidesutvecklingen till deras kunder. Han har även tagit fram ett par pluginer och tänker här berätta mer om sina erfarenheter kring utvecklingen av dessa.

Agenda:

17:30 – 17:45 – Meet & Greet
17:45 – 18:30 – Presentation
18:30 – 19:00 – Meet & eat
19:00 – 20:00 – Discussion

Platinum partners

Premium partners