Wednesday 21 Nov 17:30

StoryDojo

CoderDojo Stockholm

FOOD: Yes

LEVEL: Beginner

This is a three part Coder Dojo project, if you'd like to be there register for the first event on the 5th September here: http://foocafe.org/stockholm/events/2064-storydojo


CoderDojo bjuder in till "tema" Dojo!

CoderDojo Stockholm är en frivilligorganisation som låter barn prova på programmering. Varje lördag medans skolterminen är pågående sker det olika "Dojos" på företag runt omkring och i Stockholm. Det sker även andra typer av Dojos förutom lördagarna, detta är ett utav dessa.

Dessa onsdagar är både för er som aldrig provat förut, och ni som har varit med på vårt tidigare tema. Inga förkunskaper krävs.

Från den 7th November och tre onsdagar framåt kommer vi bygga interaktiva historier. Vi kommer tillsammans med mentorer ses, och över dessa tre tillfällen gå igenom vad en historia är och hur man bygger en med hjälp utav datorn som vi sedan kan spela. Detta är alltså en anmälan för tre tillfällen, boka därför upp kalendern för alla tre onsdagar redan nu!

Dessa "tema" onsdagar skiljer sig från vanliga Dojos då de är närmare en vanlig "lektion" än vad Dojos annars är. Det vi lär ut under dessa "teman" är inget vi brukar hålla på med under våra vanliga lördagar.

Har ni en dator så får ni gärna ta med den, har ni inte det så hör gärna av er så ser vi till att det finns en att låna.

Vi kommer hålla till på FooCafe mellan 17:30 och ca 19:00. Det kommer serveras fika och vi kommer både ha lite kortare genomgångar samt tid för att jobba själva på våra historier.

Lättaste vägen till FooCafe är från Skanstull och att gå över Skansbron.

Hoppas vi ses den 7th November och bygger interaktiva historier tillsammans!Platinum Partners

Capish100px

Premium Partners

Redakita100px2 Oa100px Daresay100 Internetstiftelsen 100x50 Factor10px100

Partners

Falconio100px Raygun100px Agical100px Pinmeto100px Alfasoft100 Q100x50
Sign in