Tuesday 19 Dec 17.45

Tres Amigos, turn your team into a TEAM

After Work Seminar

FOOD: Yes

LEVEL: Intermediate

Hög stress och sämre kommunikation i ineffektiva team leder till långa leveranstider, bristande kvalité och sämre resultat. Det vet alla som har ingått i ett mjukvaruteam. Alex använder sig av en förfinad agil teknik som bygger på antagandet att problemet grundar sig i dålig gruppdynamik och trasiga relationer mellan teammedlemmarna. Tekniken heter Tres Amigos!
Tres Amigos är enkla arbetssätt för att göra utvecklingsarbetet både roligare och effektivare. Med hjälp av Tres Amigos förbättras kommunikationen i teamet, något som sedermera resulterar bl.a. i att problem upptäcks tidigare. Denna teknik som kan appliceras på olika agila metoder ska förhoppningsvis kunna inspirera dig till att agilifiera dina projekt och din vardag ytterligare, utvecklare likväl som testare.

Talare: Alex Karpsson 

Alex född och uppvuxen i Lettland och med en bakgrund som javautvecklare. Alex kommer från en tuff bakgrund och har startat med två tomma händer i Sverige och har genom den egna motivationen arbetat sig fram till där han är idag. Genom åren har Alex förfinat arbetsmetodiker inom det agila området och testarens roll i gruppen. Alex är sedan 2008 bosatt i Sverige och arbetar på Webstep som konsult inom test. 

Brought to you by:Platinum Partners

Capish100px

Premium Partners

Redakita100px2 Oa100px Daresay100 Internetstiftelsen 100x50 Factor10px100

Partners

Falconio100px Raygun100px Agical100px Pinmeto100px Alfasoft100 Q100x50
Sign in