Thursday 24 Nov 17:30

Framtidens Ledarskap – att Utvecklas, Avvecklas?

Teal for Teal Stockholm

FOOD: Yes

I en allt mer osäker och föränderlig värld blir förmågan till förnyelse och innovation rent livsavgörande för organisationer. Den digitala utvecklingen har redan förändrat organisationers strukturer, affärsmodeller samt hela branscher.

En sak är säker, framtidens organisation kommer att se helt annorlunda ut än i dag. För oss som chefer och ledare handlar det om att ha rätt förutsättningar för att kunna hantera de nya utmaningarna. För organisationer och dess ledare handlar det idag om att utvecklas eller avvecklas.

Det nya ledarskapet handlar mycket om att ge rätt förutsättningar för att skapa en miljö (kultur) där medarbetare kan nå sin fulla potential. En kultur där de kan och vill ta ansvar, driva och samarbeta och gemensamt skapa en kultur som ligger i linje med organisationens vision och dess strategier.

Vi bjuder in till ett inspirationsseminarium med fokus på hur du kan utveckla ditt ledarskap till din fulla potential och därigenom bidra till att inspirera och stärka människor i din omgivning, att nå sin fulla potential.

Syftet med seminariet är att skapa en dialog kring hur vi kan leda våra företag in i framtiden. Vad kan vi göra idag i termer av ledarskap, metoder och verktyg, nya sätt att samarbeta, att hitta former för att skapa tillit och samtidigt ha stort fokus på att tillsammans åstadkomma resultat.Talare

Heléne Ählberg: Mina föreläsningar bygger på vad som krävs av framtidens organisationer och ledare. Jag bjuder på mina egna erfarenheter men vill genom olika utmanande frågeställningar väcka reflektion och inspiration, i syfte att få deltagarna att tänka om och tänka nytt. Hon vill utmana och skapa insikt om hur ni som chefer och ledare kan utveckla och skapa ett hållbart företag som är konkurrenskraftigt även i framtiden.

Hennes största drivkraft är att åstadkomma en förflyttning hos människor och verksamhet genom att kombinera personlig utveckling med verksamhets- och affärsrelaterade frågor. Helénes passion är att hjälpa individer och grupper att nå sin fulla potential genom att utveckla sin förmåga till samarbete, nya arbetssätt och organisationsformer.

Heléne har mångårig erfarenhet av att stödja företag och organisationer i utveckling av organisation, ledningsgrupper, ledarskap och medarbetarskap. Erfaren förändringsledare samt coach och rådgivare för enskilda individer och företagare.Frågor? Kontakta: Helene Ählberg: 070-689 02 02 alternativt helene.ahlberg@leadingbusiness.seVi bjuder på lättare förtäring.Seminariet är kostnadsfritt men vi uppskattar mycket om ni hör av er vid återbud. Det går bra att skicka en kollega istället.

Välkommen!Platinum Partners

Capish100px

Premium Partners

Redakita100px2 Oa100px Daresay100 Internetstiftelsen 100x50 Factor10px100

Partners

Falconio100px Raygun100px Agical100px Pinmeto100px Alfasoft100 Q100x50
Sign in