Wednesday 12 Sep 17:30

StoryDojo

CoderDojo Stockholm

FOOD: Yes

LEVEL: Beginner - Intermediate

CoderDojo bjuder in till "tema" Dojo!

CoderDojo Stockholm är en frivilligorganisation som låter barn prova på programmering. Varje lördag medans skolterminen är pågående sker det olika "Dojos" på företag runt omkring och i Stockholm. Det sker även andra typer av Dojos förutom lördagarna, detta är ett utav dessa.

Från den 17 Oktober och tre onsdagar framåt kommer vi bygga interaktiva historier. Vi kommer tillsammans med mentorer ses, och över dessa tre tillfällen gå igenom vad en historia är och hur man bygger en med hjälp utav datorn som vi sedan kan spela. Detta är alltså en anmälan för tre tillfällen, boka därför upp kalendern för alla tre onsdagar redan nu!

Vi kommer använda oss utav ett nytt verktyg som aldrig tidigare lärts ut på CoderDojo Stockholm så detta tema kommer passa alla, lika bra för er som aldrig provat på en Dojo tidigare. Eftersom det är nytt för oss är det troligtsvis också helt nytt för dig, även om du varit på flera Dojos tidigare.

Har ni en dator så får ni gärna ta med den, har ni inte det så hör gärna av er så ser vi till att det finns en att låna.

Vi kommer hålla till på FooCafe mellan 17:30 och ca 19:00. Det kommer serveras fika och vi kommer både ha lite kortare genomgångar samt tid för att jobba själva på våra historier.

Lättaste vägen till FooCafe är från Skanstull och att gå över Skansbron.

Hoppas vi ses den 17 Oktober och bygger interaktiva historier tillsammans!Platinum Partners

Capish100px

Premium Partners

Microsoft100px Iis 100px Sentor100 Redakita100px2 Oneagency100px Daresay100

Partners

Agical100px Pinmeto100px Informator16 100px Oderland100px Factor10px100 Falconio100px Raygun100px Alfasoft100
Sign in